VISOR d.o.o. - Automatika nadzora izrade kartonskih ambalaža

VISOR d.o.o. - Automatika nadzora izrade kartonskih ambalaža


Visor d.o.o. je tvrtka specijalizirana za razvoj i proizvodnju industrijskih vizijskih sustava, s kojom surađujemo već dulji niz godina. Kao njihovi partneri, već dulji niz godina izrađujemo i isporučujemo upravljačke elektro ormare koji su dio sustava za automatsku optičku inspekciju u proizvodnji kartonske ambalaže. Inspekcijski sustavi koriste više industrijskih kamera i LED izvora kako bi obavljali automatsko snimanje i analizu slike proizvoda, s ciljem detekcije nedostataka i oštećenja proizvoda te obavljanja preciznih optičkih mjerenja karakteristika proizvoda i parametara proizvodnog procesa – pri iznimno velikim brzinama rada, u uvjetima povišene temperature i prašenja.

Do sada smo proizveli preko 50 ormara za ove sustave u raznim konfiguracijama, zatvorene varijante za montažu uz samu proizvodnu liniju te otvorene varijante za ugradnju u kontrolnim sobama. Oni su instalirani u proizvodnim pogonima od Brazila do Kine i Australije.

ADEPTIO koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se